Vapaat toimistotilat

Olemme valmiina luomaan optimaalisen toimiston teidän tarpeisiinne. Koko hanke alkaa teidän tarpeittenne kartoittamisesta. Sen jälkeen laadimme uudesta toimistostanne suunnitelman ja vuokratarjouksen.

Voitte olla mukana sisustusmateriaalien – seinien, lattioiden, katon ja valaistuksen – valinnassa. Vuokrasopimukseen voi sisältyä myös toimiston kalustus, nimetyt pysäköintipaikat ja teille varatut kaapit yhteisissä pukuhuoneissa.

Tarjoamme eri kokoisia toimistotiloja, joiden koko vaihtelee välillä 6 m² - 200 m². Päätät itse, kuinka suuren tilan tarvitset ja miltä haluat toimiston näyttävän.

Teemme kokonaistarjouksen tiloista, tilojen peruskorjauksesta, pysäköintipaikoista, siivouksesta jne. Kaikki sisältyy kuukausivuokraan. Jakobsparkin vuokralaisena käytössäsi ovat yleiset saniteettitilat ja muut sosiaalitilat kuten taukohuone (kahvi- ja ruokataukoja varten).

Kaikki tarvittava infra on talossa valmiina. Paikallinen tietoverkko sisältyy. Lisäksi käytössäsi ovat muiden vuokralaisten palvelut samassa kiinteistössä.

laddstation

Pysäköintipaikat ovat lähellä ja lähiaikoina tarjoamme myös sähköautojen latauspisteitä.

Lisätietoja, puh. 050 593 9178